TD6YG3

In juni reisde ik met Sarah naar München. Sarah zat toen middenin een arbeidsconflict dat ze op een geweldige manier naar haar hand zette. Dusdanig dat zij nu al ruim drie maanden in haar eentje door Azië reist. Daar kwam geen kantonrechter aan te pas. Wel een hoop oud zeer en daar schijnt de tropische zon een sterk helende werking op te hebben. Hoewel ze sindsdien rigoureus met alle sociale media brak, heb ik nog geregeld contact met haar. Of ik zin had om langs te komen?
Daar had ík geen arbeidsconflict voor nodig. Wél een flink aantal vrije dagen. Mijn baas dacht daar aanvankelijk anders over. Tijdens de rit naar Soest vorige week heb ik het hem voorgerekend en in overleg met HR ging hij morrend akkoord. Vertrek 3 december aanstaande, terug 11 januari. Korter had geen zin, langer was goedkoper! En als je de verplichte vakantiesluiting ervan aftrekt…
Anyway, dat gaat dus allemaal op zeer korte termijn gebeuren. Ik vlieg via Qatar (waar ligt dat precies?) naar Bangkok en van daaruit verder. Sarah gaat het allemaal regelen. Ik moet alleen nog langs de GGD!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.